Seruri cu vitamine pentru un ten tanar si ferm

Seruri cu vitamine

Seruri cu vitamine, o alegere ideala pentru tenul tau! Daca doresti sa iti revolutionezi rutina zilnica de ingrijire a tenului cu un produs care ofera o doza mai mare si mai puternica de ingrediente active decat o crema hidratanta, un ser pentru fata poate fi raspunsul pe care il astepti.

Conceput pentru a hrani, proteja si hidrata pielea, un ser pentru fata este un pas extraordinar dupa curatare si inainte de hidratarea tenului.

Descopera beneficiile utilizarii unui ser pentru fata si in modul in care diferite tipuri de seruri va pot ajuta pielea.

Seruri cu vitamine pentru ten – ce sunt si cum actioneaza?

Serurile sunt produse topice cu vascozitate subtire care contin cantitati concentrate de ingrediente active. Astfel, cantitati mai mari de molecule active vor patrunde in epiderma pentru o eficienta optima.

De asemenea, datorita concentratiei mai mari, este nevoie, de obicei, de o perioada mai scurta de timp pentru a vedea rezultatele vizibile.

Ganditi-va la un ser ca la arma secreta pentru tratarea problemelor pielii, cum ar fi decolorarea, liniile fine, petele rosii sau acneea – si o crema hidratanta ca si cheia hidratarii pielii si mentinerii umiditatii in piele.

De ce sa alegem serurile pentru ingrijirea tenului?

Se absorb rapid in piele. Vascozitatea lor permite sa fie absorbite mai usor in piele. Acest lucru face din seruri un prim pas ideal in procesul de ingrijire si tratare a imperfectiunilor tenului.

Calmeaza pielea sensibila. Serurile sunt adesea mai indicate pentru persoanele cu tipuri de piele predispuse la acnee sau un tenuri mixte sau grase.

Imbunatatesc aspectul liniilor fine si a ridurilor. Unele seruri de fata contin ingrediente precum retinol care pot ajuta la reducerea aspectului liniilor fine si a ridurilor.

Va protejeaza pielea de radicalii liberi si daunele viitoare. Serurile cu ingrediente precum vitamina C, vitamina E, niacinamida, coenzima Q-10, acid ferulic, ceai verde sau resveratrol ajuta la prevenirea daunelor oxidative cauzate de lumina ultravioleta (UV) si poluare, ceea ce poate duce la imbatranirea prematura a pielii si la riduri.

Au potentialul de a oferi rezultate vizibile, mai rapid. Concentratia mai mare de ingrediente active poate oferi rezultate mai vizibile, in comparatie cu alte tipuri de produse pentru piele.

Se simt „usor” pe pielea ta. Deoarece se absoarbe rapid in piele, un ser de fata nu lasa o pelicula grasa pe ten.

TOP 3 vitamine si antioxidanti pentru un ten fara imperfectiuni

Vitamina C

Este un puternic antioxidant cu efect antiimbatranire, poate reduce aspectul petelor pigmentare, uniformizeaza si da stralucire tenului.

Vitamina C ii da tenului un aspect tanar si stralucitor, ajuta la reducerea iritatiilor si ajuta pielea sa retina umiditatea mai bine in celule. Are efect antiinflamator, reduce productia de melanina (care cauzeaza aparitia petelor maronii), stimuleaza productia naturala de colagen.

Poate fi folosita pentru orice tip de ten.

Vitamina B3

Cunoscuta sub numele de niacinamide, este un ingredient benefic pentru pielea cu probleme cu imperfectiuni: atenueaza acneea, previne roseata, inflamatiile, eczemele, regleaza excesul de sebum. Ajuta la intarirea barierei naturale de protectie a pielii in fata factorilor nocivi din mediu.

Niacinamidele micsoreaza porii vizibili, impiedica acumularea prafului si machiajului pe suprafata pielii, iti mentin tenul ferm si sanatos.

Minimizeaza roseata, lupta impotriva punctelor negre si acneei, regleaza nivelul de sebum care se produce la nivelul tenului si poate repara celulele afectate de actiunea razelor UV.

Vitamina B3 poate fi folosita pentru toate tipurile de ten, in special pentru tenul gras sau acneic.

Coenzima Q10

Stimuleaza reinnoirea celulelor, imbunatateste elasticitatea pielii, ajuta la reducerea liniilor fine, ridurilor, lasa pielea mai ferma si mai luminoasa.

Coenzima Q10 genereaza energie in celule, ajuta pielea sa isi mentina aspectul tanar, lupta impotriva radicalilor liberi si ofera o actiune antioxidanta de exceptie.

Poate ajuta la reducerea ridurilor, liniilor fine si petelor pigmentare, stimuleaza productia de elastina si ajuta la eliminarea toxinelor de la nivelul pielii.

Poate fi folosita pentru orice tip de piele, in special cea matura.

Recomandarea noastra

the vitamin box Life Care

Descopera The Vitamin Box – skincare philosophy Life Care, set de seruri cu vitamine pentru ingrijirea tenului. CONCEPT UNIC!

Contine 3 seruri cu ingrediente active pe baza de vitamine esentiale pentru ingrijirea tenului: vitamina C, vitamina B3 (niacinamida) si coenzima Q10.

Se combina perfect cu Crema ULTRA hidratanta, cu SPF 15 și acid hialuronic, Life Care® Cod: 21266 pentru ca tu sa te bucuri de un ten de invidiat, luminos si hidratat.

Acidul hialuronic netezește liniile fine și corectează optic ridurile de expresie, iar datorită factorului de protecție solară SPF 15 oferă protecție împotriva razelor UVB, prevenind astfel îmbătrânirea prematură a pielii.

Formula are un puternic efect antioxidant și de hrănire datorită extractelor naturale din compoziție: magnolie, mușețel, scoarță de salcie, ceai verde, tuia, grapefruit și propolis. Ideală pentru pielea sensibilă.

Urmeaza ritualul The Vitamin Box pentru o ingrijire completa a tenului, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Cele 3 seruri sunt foarte concentrate, de aceea nu se utilizeaza niciodata in stare pura, ci doar amestecate in palma cu o crema hidratanta. Fiecare ser se agita inainte de utilizare.

Amestecati in palma 1 pana la maxim 3 picaturi cu crema hidratanta in orice combinatie. In functie de rezultatul dorit se poate amesteca cate o picatura din fiecare ser, sau 2 cu 1, dar  NU mai mult de 3 picaturi in total!

O data ce combinam crema cu serurile, aceasta isi va modifica usor consistenta, de aceea este necesara o cantitate mai mica decat in mod normal. Amestecati intotdeauna manual pentru fiecare aplicatie, deoarece ingredientele devin active doar in contact cu pielea.

TU ALEGI CE AI NEVOIE:

Vitamina C – reduce aspectul petelor, redefineste textura pielii, uniformizeaza si intinereste tenul

Vitamina B3 (niacinamida) – este un ingredient ce combate imperfectiunile tenului

Coenzima Q10 – previne ridurile, pentru un ten ferm si luminos.

ALEGE FILOSOFIA NOASTRA PENTRU O INGRIJIRE COMPLETA!

Articol scris de,
Andreea Corneanu – Junior Content Marketing

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *