Memorare si concentrare fara efort!

memorare si concentrare

Memorare si concentrare fara efort! Ti se pare dificil? Nu si daca stii ca alimentele pe care le consumi si exercitiile fizice regulate sunt doua elemente esentiale pentru longevitatea creierului si a memoriei.

Sau ca micul dejun este esential in procesele mentale necesare in elaborarea ideilor, in capacitatea de a gestiona informatiile si de a face conexiuni rapide intre acestea.

Chiar si somnul si modul nostru de viata sunt factori importanti ce actioneaza pozitiv sau negativ asupra activitatii mentale.

Descopera mai multe despre cum iti poti mentine creierul sanatos pentru a avea o capacitate de memorare si concentrare de invidiat

Atunci cand creierul primeste nutrientii adecvati, da dovada unei capacitati sporite de concentrare si memorare, de o disponibilitate mai mare in a intelege, programa si anticipa diferite situatii si nu in ultimul rand de o diminuare a tendintelor spre depresie, anxietate sau tristete.

Acesti nutrienti pot fi asimilati atat din fructe si legume si s-au dovedit a spijini memoria si mentinerea functionalitatii creierului, cat si din suplimente alimentare ce au un mare avantaj, pentru ca fiind naturale nu au efecte nedorite.

Efectele benefice ale Brahmi, Gingko Biloba si L-triptophan:

Brahmi 5:1 – imbunatateste memoria, stimuleaza capacitatea de invatare sau de concentrare, hraneste neuronii cerebrali, combate oboseala mentala sau stresul, are proprietati antioxidante, imbunatateste functiile respiratorii.

Extract de Gingko Biloba 5:1 – extractul imbunatateste starea sistemului vascular cerebral. Amelioreaza metabolismul energetic la nivel cerebral si inhiba factorul de activare a trombocitelor. Adica, reduce tendinta de coagulare a sangelui. Are rolul de a imbunatati memoria, capacitatea de concentrare, dar si atentia.

Poti citi mai multe despre Ginkgo Biloba, secretul tineretii fara batranete, AICI.

L-triptophan – un aminoacid ce se regaseste rar in dieta zilnica, dar cu un rol foarte important. Este esential in procesul metabolic si in multe functii importante ale corpului uman.

Asigura functionarea normala a sistemului nervos si are un remarcabil efect de imbunatatire a dispozitiei. L-triptophan contribuie la productia de serotonina, un neurotransmitator important din creier. Este un antioxidant neuronal si un tonic vascular, reduce stresul si optimizeaza starea generala de bine.

Toate acestea se regasesc in formula unica a produsului Life Impulse® NeuroBooster Complex, un supliment ce sustine functia cognitiva.

Extractele naturale din acest produs sporesc bunastarea generala a creierului, memoria si puterea de concentrare, dar si capacitatea de a gandi si de a reactiona.

Iti recomandam si urmatoarele produse pentru o memorare si concentrare de nota 10:

NOUL produs Ulei din ficat de cod, Life Care®

Este benefic pentru echilibrul creierului si al inimii! Uleiul din ficat de cod reprezinta o sursa excelenta de acizi grasi omega 3, eicosapentaenoic (EPA) si docosahexaenoic (DHA), vitaminele A si D.

Contribuie la cresterea performantelor cognitive si ofera suport sistemului imunitar si celui cardiovascular.

Suplimentul alimentar pe baza de ulei din ficat de cod contine capsule de tip GreenCaps. Reprezinta o tehnologie inovatoare pentru incapsularea si etansarea ingredientelor active fara tratament chimic sau termic.

  • Eficienta metabolica maxima
  • Reduce iritatie gastro-intestinala
  • Fara miros si gust neplacut

Life Impulse® Lecithin Plus cu soia

Pe baza de lecitina de soia, suplimentul poate ajuta in procesul de invatare si memorare. Poate fi suport in mentinerea functionalitatii aparatului circulator.

Lecitina are un rol important de sustinere a efortului intelectual, asigurand nutritia celulelor nervoase. Imbunatateste capacitatea de functionare a sistemului nervos central.

Life Impulse® NADH PLUS – 20mg

Ajuta la imbunatatirea memoriei si a capacitatii de concentrare. Este eficient pentru oamenii care trec prin perioade stresante sau aglomerate, deoarece imbunatateste performanta cognitiva.

NADH este o coenzima derivata din vitamina B3, cu rol activ in toate celulele vii ale organismului. Favorizeaza producerea energiei in corp, sustine celulele organismului in fata actiunii radicalilor liberi. Mentine starea buna de spirit si concentrarea la nivelul sistemului nervos.

Suplimentele de care creierul are nevoie pentru memorare si concentrare fara efort!

Articol scris de,
Valentina Ciobanu
Brand & Marketing Manager

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *